foto

Gavan O'Herlihy

  • nar. 29.4.1954 (66 let)
    Dublin, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Pád do tmy 2
2006 Seven Days of Grace
2002 Butterfly Man
Cruise of the Gods (TV film)
2000 Command Approved
1997 Princ Valiant: Boj o Excalibur
Vysoká hra
1995 Střelec
1993 Poslední psanec (TV film)
Sharpův orel (TV film)
1991 Kovboj Conagher (TV film)
1989 Kód 88 (TV film)
Red King, White Knight (TV film)
1988 Willow
1985 Přání smrti 3
Tucet špinavců: Druhá mise (TV film)
1984 Space Riders
1983 Nikdy neříkej nikdy
Superman 3
Tajemný protivník (TV film)
1980 Nezaručená zpráva o válce (TV film)
1979 Mark Twain: Beneath the Laughter (TV film)
1978 Death in Canaan, A (TV film)
Sergeant Matlovich Vs. the U.S. Air Force (TV film)
Svatba
1977 Ghost of Cypress Swamp, The (TV film)
1974 Healers, The (TV film)
The California Kid (TV film)

TV seriály

2009 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Černá kniha (S12E02)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1995 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Ochránce (S01E01)
1994 Vzpomínky Sherlocka Holmese (TV seriál)
Mazarinův drahokam (E05)
1992 The Good Guys (TV seriál)
1991 Tarzan (TV seriál)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Checkmate (S02E13)
1990 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Dispute Between Brothers (S02E10)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Three's a Crowd (S02E05)
1989 Osamělá holubice (TV seriál)
Návrat (E04)
Pláně (E03)
Na cestě (E02)
další epizody (4)
1988 China Beach (TV seriál)
1987 A Killing on the Exchange (TV seriál)
1984 Cover Up (TV seriál)
1982 Bogač, bedňak... (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
We'll Meet Again (TV seriál)
1977 The Amazing Spider-Man (TV seriál)
1976 The Bionic Woman (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Lucas Tanner (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Mary Tyler Moore (TV seriál)
Son of 'But Seriously, Folks' (S04E07)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky