foto

Lance Samuels

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Dead in the Water (TV film)
Lake Placid: Legacy
Leprechaun Returns (TV film)
2017 Neverknock (TV film)
Stickman (TV film)
2015 Hon na žraloka
2014 October Gale
2013 Fanie Fourie's Lobola
2012 Inescapable
2010 Africa United
Bang Bang Club
Schuks Tshabalala's Survival Guide to South Africa
2008 Ďáblova pouta (TV film)
2006 Puč (TV film)

TV seriály

2015 The Book of Negroes (TV seriál)
2011 Beaver Falls (TV seriál)
Leonardo (TV seriál)
2009 Vězeň (TV seriál)
2008 Generation Kill (TV seriál)
2007 Život v divočině (TV seriál)
2006 Život v buši (TV seriál)

Dokumentární

2009 Lidská kořist (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky