foto

László Baranyai

  • nar. 7.6.1950 (70 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Dark Place
2017 Lost Gully Road
2016 The Death and Life of Otto Bloom
2015 Downriver
2014 The End of the Earth
2013 Good Boy
2011 Frank & Jerry
Johnny Ghost
La cara oculta
Nezvěstná (TV film)
2009 Passengers
2008 Hugo
2007 Curtin (TV film)
Hukot
2004 Zmrzlý na kost (TV film)
2003 Roy Hollsdotter Live (TV film)
2001 Mr. Wasinski's Song
Sparky D Comes to Town (TV film)
Vitalogy
1999 Falešná stopa
Soft Fruit
1998 Crackers
1997 True Love and Chaos
1992 Clowning Around
1988 A másik ember
1986 Honba za dolary
1985 Gyerekrablás a Palánk utcában

TV seriály

2015 Open Slather (TV seriál)
2012 Conspiracy 365 (TV seriál)
2009 Snake Tales (TV seriál)
2005 Holly's Heroes (TV seriál)
Last Man Standing (TV seriál)
2003 Pirate Islands (TV seriál)
2002 Short Cuts (TV seriál)
2001 Horace & Tina (TV seriál)
McLeodovy dcery (TV seriál)
2000 Eugenie Sandler P.I. (TV seriál)
1999 Queen Kat, Carmel & St Jude (TV seriál)
1998 Genie From Down Under 2, The (TV seriál)
1997 Raw FM (TV seriál)

Dokumentární

2001 Hybrid Life (TV seriál)
1996 Bitter Herbs and Honey
1985 A búcsú

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky