foto

Tomasz Stańko

  • nar. 11.7.1942
    Rzeszów, Województwo podkarpackie, Polsko
  • zem. 29.7.2018 (76 let)
    Warszawa, Województwo mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2011 Noise
2010 Mała matura 1947
2001 Reich
Ticho
1999 Egzekutor
1997 Łóżko Wierszynina
1993 Pozegnanie z Maria
1975 Obrazki z życia
1971 Mor
1970 Sonda
1969 Jak zdobyc pieniadze, kobiete i slawe (TV film)

Dokumentární

2010 Lamavuosi (TV film)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky