foto

Josh Blacker

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Corona
2019 Thirty-Seventeen
Tiffen Falls (TV film)
2018 Parallel
2016 Město v ohrožení
Smrt čeká
2015 Christmas Truce (TV film)
Osudové přítelkyně (TV film)
Voják 4: Pohyblivý terč
2014 Focus
Happy Face Killer (TV film)
2013 Elysium
2009 Ruslan
The Familiar
2008 Muka
Project Projection
1992 Sexuální ozvěna

TV seriály

2021 Bojíte se tmy? (TV seriál)
The Tale of the Night Frights (S02E02)
The Tale of the Haunted Woods (S02E01)
2020 The 100 (TV seriál)
Welcome to Bardo (S07E05)
Hesperides (S07E04)
2019 See (TV seriál)
Dům osvícení (S01E08)
Levandulová cesta (S01E07)
Hedvábí (S01E06)
další epizody (8)
2018 Cestovatelé časem (TV seriál)
Ilsa (S03E01)
Arrow (TV seriál)
The Demon (S07E05)
2017 Cestovatelé časem (TV seriál)
17 minut (S02E07)
Ave Machina (S02E01)
Darebák (TV seriál)
Sunny Side Down (S04E08)
2015 Motiv (TV seriál)
Obrat osudu (S03E08)
2013 Já a robot (TV seriál)
Flám (E04)
2012 Kurýr (TV seriál)
Závod se smrtí (S01E06)
Hranice nemožného (TV seriál)
Poradce (S04E18)
2010 Lidský terč (TV seriál)
2009 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Spravedlnost (S01E10)
Život (S01E09)
Čas (S01E08)
další epizody (9)
SGU Stargate Universe Kino (TV seriál)
V (TV seriál)
There Is No Normal Anymore (S01E02)
2007 Painkiller Jane (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Msta (S03E19)
2006 Krevní pouta (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Salvation (S01E21)
2005 Instinkt zabijáka (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Focus

Producentská filmografie

Filmy

2014 Focus

Host

TV pořady

2005 Made in Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky