foto

Josh Blacker

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Countdown
Thirty-Seventeen
2015 Fatal Friends (TV film)
Christmas Truce (TV film)
Voják 4: Pohyblivý terč
2014 Focus
Happy Face Killer (TV film)
2013 Elysium
2009 Ruslan
2008 Muka
1992 Sexuální ozvěna

TV seriály

2017 Travelers (TV seriál)
Ave Machina (S02E01)
2015 Motiv (TV seriál)
Obrat osudu (S03E08)
2014 Já a robot (TV seriál)
Slaměný vrah (E13)
Pozorovatel (E12)
Narušení (E11)
další epizody (7)
2013 Já a robot (TV seriál)
Arytmie (E06)
Pokrevní bratři (E05)
Flám (E04)
další epizody (6)
2012 Kurýr (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Poradce (S04E18)
2010 Lidský terč (TV seriál)
2009 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Spravedlnost (S01E10)
Život (S01E09)
Čas (S01E08)
další epizody (9)
SGU Stargate Universe Kino (TV seriál)
V (TV seriál)
2007 Painkiller Jane (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Msta (S03E19)
2006 Krevní pouta (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Salvation (S01E21)
2005 Instinkt zabijáka (TV seriál)

TV pořady

2005 Made in Hollywood (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Focus

Producentská filmografie

Filmy

2014 Focus

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace