foto

Artine Brown

  • nar. 18.8.1974 (42 let)
    Hamilton, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Come and Find Me
Stagecoach: The Texas Jack Story
2015 Helix
Lost Wilderness
Sara's Choice (TV film)
Stolen Daughter (TV film)
2014 Black Fly
Focus
2013 Kyberválka (TV film)
2012 The Movie Out Here
2009 The Zero Sum
2008 Soulstice
2007 G.P.S.
Zero Hour
2006 Menší zlo (TV film)
The Entrance
2004 Kráčející skála
Někdo to rád blond
Supersmradi - Malí Géniové 2
2003 Critical Assembly (TV film)
DC Sniper - 23 dní strachu (TV film)
Italské prázdniny
2002 Babylon 5: Legenda o strážcích (TV film)
Halloween: Zmrtvýchvstání
Mladší bráška
První výstřel (TV film)
Shattered Souls
Sněžní psi
2001 Blbec v Americe
Hot Karl, The
L.A.P.D.: To Protect and to Serve (TV film)
2000 Drsný zákon (TV film)
1999 Drsňák Dudley

TV seriály

2017 Ice (TV seriál)
Facet (E06)
2015 Poručík Backstrom (TV seriál)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
2014 Arrow (TV seriál)
Deathstroke (S02E18)
Šelmy (S02E17)
Slib (S02E15)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
The 100 (TV seriál)
Unity Day (S01E09)
Day Trip (S01E08)
2013 Cult (TV seriál)
Lidé zítřka (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
I'm No Angel (S09E03)
The Dark Corner (TV seriál)
2012 Arctic Air (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Cesta do Tallahassee (S02E06)
2011 Clue (TV seriál)
Soldiers of the Apocalypse (TV seriál)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Kufřík (S03E02)
Lidský terč (TV seriál)
2009 Lovci duchů (TV seriál)
Lucifer Rising (S04E22)
2008 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Příbuzní, 1. část (S04E18)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Tajná služba (TV seriál)
2004 Dotek zla (TV seriál)
Královská nemocnice (TV seriál)
2003 Black Sash (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Hvězdná brána (TV seriál)
V dvojím ohrožení (S04E21)
Lovci netvorů (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
2000 Big Sound (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1997 Zámořská střední (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace