foto

Bruno Jantoss

  • nar. 6.10.1935 (84 let)
    Pottenstein, Bayern, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1991 Der goldene Schnitt (TV film)
1984 Der Jugendrichter (TV film)
1976 Weder Tag noch Stunde (TV film)
1974 Tatort - Mordgedanken (TV film)
1972 Frau Brückl muß sich umstellen (TV film)

TV seriály

1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1983 Verkehrsgericht (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1976 Weder Tag noch Stunde (TV film)
1972 Frau Brückl muß sich umstellen (TV film)

TV seriály

1974 Lokalseite unten links (TV seriál)

Dokumentární

1983 Verkehrsgericht (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky