foto

Ulrich Faulhaber

  • nar. 3.5.1941 (78 let)
    Berlín, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Stubbe - Von Fall zu Fall: Kassensturz (TV film)
2008 Fleisch ist mein Gemüse
Ohnsorg Theater - Drei Mann an der Küste (divadelní záznam)
2006 Místo činu: Venkovská idyla (TV film)
2004 Tatort - Schichtwechsel (TV film)
2002 Do It Like Michael Caine (studentský film)
2001 Eine öffentliche Affäre (TV film)
Tatort - Tod vor Scharhörn (TV film)
2000 Dreamgate (TV film)
Polizeiruf 110 - Ihr größter Fall (TV film)
1999 Der Hochstapler (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Mráz kopřivu nespálí (TV film)
Polizeiruf 110 - Über den Dächern von Schwerin (TV film)
Vater im Alleingang, Ein (TV film)
1998 Eine Frau mit Pfiff (TV film)
Mann stürzt ab, Ein (TV film)
1997 Ein Vater sieht rot (TV film)
Rendezvous des Todes (TV film)
1996 Die Männer vom K3 - Der Deichmörder (TV film)
Doppelter Einsatz - Nachtvögel (TV film)
Fähre in den Tod (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe und der Pferdestecher (TV film)
Tatort - Tod auf Neuwerk (TV film)
1995 Alibi, Das (TV film)
1994 Tatort - Ein Wodka zuviel (TV film)
1993 Tatort - Um Haus und Hof (TV film)
1992 Männer vom K3 - Zu hoch gepokert, Die (TV film)
1991 Bílý medvědí král
Das Heimweh des Walerjan Wróbel
Der Deal (TV film)
1985 Tatort - Ordnung ist das halbe Sterben (TV film)
1983 Tatort - Fluppys Masche (TV film)
1982 Drei gegen Hollywood
Tatort - Sterben und sterben lassen (TV film)
Treffpunkt Airport (TV film)
1981 Gute Reise (TV film)
Tatort - Beweisaufnahme (TV film)
Tatort - Katz und Mäuse (TV film)
1980 Aufstieg - Ein Mann geht verloren, Der (TV film)
1979 Gesundheit (TV film)
Tatort: Gefährliche Träume
1978 Das Geld liegt auf der Bank (TV film)
Ehrlich währt am längsten (TV film)
Tatort - Sterne für den Orient (TV film)
1976 Der Hofmeister (TV film)
Die Erzählungen Bjelkins
Tatort - Transit ins Jenseits (TV film)
1974 Tod in Astapowo (TV film)
1970 Thomas Chatterton (divadelní záznam)
1969 Hürdenlauf (TV film)
1968 Der Senator (TV film)
1967 Der Alte (TV film)
1965 Der Graue (TV film)
Die Reise (TV film)
1964 Aktion T 4 (divadelní záznam)
Amouren (TV film)
Bei Tag und Nacht (TV film)
1963 Don Carlos - Infant von Spanien (TV film)

TV seriály

2007 Doktor Martin (TV seriál)
2003 Štěstí na dosah (TV seriál)
1999 CityExpress (TV seriál)
Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
1998 Am liebsten Marlene (TV seriál)
1997 Die Feuerengel (TV seriál)
1996 Lukas (TV seriál)
Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Zu Fuß und ohne Geld (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Cornelius hilft (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Faust (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Gerichtsreporterin, Die (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1993 Der kleine Vampir – Neue Abenteuer (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
Nicht von schlechten Eltern (TV seriál)
1992 Felix und 2x Kuckuck (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Pfarrers Kinder, Müllers Vieh (TV seriál)
Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1990 Große Freiheit, Die (TV seriál)
Musik groschenweise (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Kommissar Zufall (TV seriál)
Siebenstein (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Tante Tilly (TV seriál)
1984 Der Sonne entgegen (TV seriál)
1982 Unheimliche Geschichten (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1979 Die Buddenbrooks (TV seriál)
Kümo Henriette (TV seriál)
1978 Mein lieber Mann (TV seriál)
1976 Notsignale (TV seriál)
Pariser Geschichten (TV seriál)
1975 Eine ganz gewöhnliche Geschichte (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1967 Liebesgeschichten (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)
Polizeifunk ruft (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace