foto

John Ainsworth

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sleep Away
2016 Randy
2013 Hot Guys with Guns
2012 Nate and Margaret
2004 True Love
1970 Une infinie tendresse

TV seriály

2014 Glee (TV seriál)
The Back-Up Plan (S05E18)
Opening Night (S05E17)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Halloween 1/2 (S01E04)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
The Hammer (S01E10)
Chirurgové (TV seriál)
Poslední přednáška (S06E15)
2006 Spravedlnost (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2018 Sleep Away

Režijní filmografie

TV seriály

1962 The Saint (TV seriál)
The Element of Doubt (S01E08)
The Careful Terrorist (S01E03)

Host

TV pořady

2004 Next Action Star (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky