foto

Adrian Martinez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Singleholic
The Stand-In
2019 Lady and the Tramp
2018 Jsem božská
2017 Tenkrát v Kalifornii
2016 37
Almost Paris
Army of One
White Girl
2015 Celestina
Chloe and Theo
Focus
Ségry
Žraločí tornádo 3 (TV film)
2013 A Miracle in Spanish Harlem
Bert and Arnie's Guide to Friendship
Casse-tête chinois
Home
Newlyweeds
Walter Mitty a jeho tajný život
Špinavý trik
2012 Casa de mi Padre
Piraňa 3DD
Putzel
2011 Neuvěřitelně hlasitě & nesmírně blízko
Rande u přepážky
2010 Hezké vstávání
Kick-Ass
Něco jako komedie
2009 Malý New York
Pan Dokonalý
Poslové spravedlnosti
Veronika se rozhodla zemřít
Únos vlaku 1 2 3
2008 Corporate Affairs
Mona
The Understudy
Tree, The
2007 Můj život idiota
Než ďábel zjistí, že seš mrtvej
2005 Hoši z Bristolu
Tlumočnice
2004 Corn
Downtown: A Street Tale
Jablko sváru (TV film)
Men Without Jobs
Nevěsta na dobírku
Osobní prohlídka (TV film)
Taxi
2003 Neporažený (TV film)
Tak to chodí
Večeře s April
2002 In America
1999 Some Fish Can Fly
1998 Dokonalá vražda
1993 Murder Magic

TV seriály

2021 Stumptown (TV seriál)
Episode 18 (S02E18)
Episode 17 (S02E17)
Episode 16 (S02E16)
další epizody (18)
2020 Stumptown (TV seriál)
All Hands on Dex (S01E18)
The Dex Files (S01E17)
All Quiet on the Dextern Front (S01E16)
další epizody (8)
2019 Stumptown (TV seriál)
Dex Education (S01E09)
Dex, Drugs and Rock & Roll (S01E06)
Bad Alibis (S01E05)
další epizody (5)
2017 No Activity (TV seriál)
The Raid (S01E08)
Team Coyote (S01E07)
The Crow (S01E06)
další epizody (7)
Černá listina: Vykoupení (TV seriál)
Rozuzlení (E08)
Whitehall (E07)
Rukojmí (E06)
další epizody (8)
2016 Falling Water (TV seriál)
Don't Tell Bill (S01E01)
Černá listina (TV seriál)
Alexander Kirk (č. 14) (S03E22)
2015 Gotham (TV seriál)
Co mu ptáček zaštěbetal (S01E12)
Amyino plodné lůno (TV seriál)
80s Ladies (S03E06)
12 Angry Men Inside Amy Schumer (S03E03)
2014 Deadbeat (TV seriál)
Pieces of Sue (S01E10)
Raising the Dead (S01E06)
Rozvedený se závazky (TV seriál)
Elevator: Part 6 (S04E09)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Real Sext (S01E02)
2012 Muž s posláním (TV seriál)
In Case of Heart Failure (E16)
In Case of Co-Dependants (E14)
In Case of Blind Spots (E12)
další epizody (5)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
In Case of Missed Communication (E08)
2010 Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
Vzhůru do Japonska (S01E05)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Bullseye (S12E02)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
I Believe You Conrad (E02)
Flight Of The Conchords (TV seriál)
Na dlažbě (S02E10)
2008 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Zrazená (S07E13)
2007 Flight Of The Conchords (TV seriál)
Děvčata (S01E08)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Hon za diamanty (S05E02)
2004 ABC/TTV Micro-Mini Series (TV seriál)
Dirty and Dirtier (TV seriál)
2002 Právo a pořádek (TV seriál)
Slaughter (S12E19)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Krvavé zlato (S01E01)
Sex ve městě (TV seriál)
Mé skutečné já (S04E02)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Rytíř v bílém brnění (S02E12)
Krach (S02E10)
Třetí hlídka (TV seriál)
This Band of Brothers (S01E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky