foto

Shani Pride

  • nar. 10.4.1981 (38 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Vezmi si mě (TV film)
2009 Love Stinks
2008 Tru Loved
2003 Láska nic nestojí
2002 Skutečný svět (TV film)
2001 One Special Moment (TV film)
2000 The Vault

TV seriály

2014 Survivor's Remorse (TV seriál)
2012 Šestej smysl (TV seriál)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Halloween 1/2 (S01E04)
Femme Fatales (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Zápas mezi firmami (S07E07)
2006 Just for Kicks (TV seriál)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
V podezření (S04E06)
Čarodějky (TV seriál)
Skříňka hrůz (S07E18)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace