foto

Peter Allen Vogt

  • nar. 16.12.1964 (55 let)
    Buffalo, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 To The Beat! Back 2 School
2011 Šťastný Nový rok
2010 Na sv. Valentýna
2008 Wanna Be Me! (TV film)
2004 Deník princezny 2: Královské povinnosti
2003 An American Reunion
Spanish Fly
2000 Five Wishes
1999 Až najdu domov
Paper Route, The

TV seriály

2014 Acting Dead (TV seriál)
2013 Parks and Recreation (TV seriál)
Emergency Response (S05E13)
2012 Animal Practice (TV seriál)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Prasohlav (S01E06)
Jessie (TV seriál)
Obhájci (TV seriál)
Nevada v. Greene (E17)
2008 Kath & Kim (TV seriál)
2007 Andy Barker, P.I. (TV seriál)
General Hospital: Night Shift (TV seriál)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
The Loop (TV seriál)
2005 Arrested Development (TV seriál)
The Cabin Show (S03E01)
2004 Phil of the Future (TV seriál)
2003 Reno 911! (TV seriál)
The Tracy Morgan Show (TV seriál)
2002 In-Laws (TV seriál)
2000 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Devoted Attachment (S06E18)
Painful Cuts (S06E15)
1998 Maximum Bob (TV seriál)

Host

TV pořady

1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky