foto

Sam Gros

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Battle Scars
2008 Sedm životů

TV seriály

2011 American Horror Story (TV seriál)
Gumový muž (S01E08)
Den otevřených dveří (S01E07)
2008 Mentalista (TV seriál)
1997 Rough Crossing (TV seriál)

Dokumentární

2004 Lékařská pohotovost – neznámé příběhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace