foto

Harald Effenberg

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Spreewaldkrimi - Tödliche Heimkehr (TV film)
2007 Zwei Wochen Chef (TV film)
2002 Tanners letzte Chance (TV film)
2001 Love Letters - Liebe per Nachnahme (TV film)
Solange wir lieben (TV film)
2000 Tatort - Einsatz in Leipzig (TV film)
Tatort - Von Bullen und Bären (TV film)
1999 Das Mädchen aus der Torte (TV film)
Die letzte Chance (TV film)
T.E.A.M. Berlin - Tödlicher Wind (TV film)
1996 Starkes Team - Mörderisches Wiedersehen, Ein (TV film)
1989 Mrs. Harris fährt nach Monte Carlo (TV film)
Senkrechtstarter, Die
1988 Z.B. ... Otto Spalt
1985 Didi a pomsta vyděděnců
Gefahr für die Liebe - Aids
1983 Brückenschläge (TV film)
Plem, Plem - Die Schule brennt
1982 Flüchtige Bekanntschaften (TV film)
1981 Die blonde Caroline (TV film)
1979 Tatort: Gefährliche Träume

TV seriály

2017 Dark (TV seriál)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Körner und Köter (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
2000 Max & Lisa (TV seriál)
Zebralla (TV seriál)
1999 Horečka (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Salto kommunale (TV seriál)
Schloss Einstein (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Uhoď (S02E14)
1997 Die Feuerengel (TV seriál)
Ein Mord für Quandt (TV seriál)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Spott-Light (TV seriál)
1993 Salto postale (TV seriál)
1992 Mit Herz und Schnauze (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Der Hausgeist (TV seriál)
1990 Der Millionenerbe (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2009 Der schwarze Kanal kehrt zurück (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace