foto

Bernd Herberger

  • nar. 1958

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Porträt eines Richters (TV film)
1993 Mörderin, Eine (TV film)
1992 Abgetrieben (TV film)
1985 Hochzeitstag, Der (TV film)
1982 Dr. Margarete Johnsohn (TV film)
Klein Zaches, genannt Zinnober (TV film)
1978 Heroin 4 (TV film)
1974 Auch ich war nur ein mittelmäßiger Schüler
Output

TV seriály

1996 Solange es die Liebe gibt (TV seriál)
1994 Lutz & Hardy (TV seriál)
1988 Eichbergers besondere Fälle (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1982 Büro, Büro (TV seriál)
1979 Místo činu (TV seriál)
Gefährliche Träume (S01E104)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky