foto

Victoria Madincea

  • nar. 10.5.1973 (46 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Big Ben: V dobrých rukách (TV film)
2003 Big Ben - Berlínský vzduch (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Mitten ins Herz (TV film)
2002 Edgar Wallace - Die vier Gerechten (TV film)

TV seriály

1998 Streit um Drei (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace