foto

Madeleine Vester

  • nar. 1954

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Mit Herz und Handschellen - Ein schöner Tod (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Mitten ins Herz (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Nasi Goreng (TV film)
1997 Haus der Vergeltung (TV film)
1995 Schwurgericht - Zeuge der Anklage (TV film)
1992 Langer Samstag
1991 Anwalt Abel - Reiche Kunden killt man nicht (TV film)
1987 Couples (studentský film)
1985 Bolero
1983 Die wilden Fünfziger

TV seriály

2014 Heiter bis tödlich - Monaco 110 (TV seriál)
2003 Big Ben (TV seriál)
Oslnivá krása (S10E01)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
1995 Schwurgericht (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1993 Wildbach (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky