foto

Alexandra Maria Timmel

  • nar. 1965

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Der Hund Bellt (studentský film)
2012 Clara Sehen
1991 Tatort - Telefongeld (TV film)

TV seriály

2014 Die Steintaler - von wegen Homo sapiens (TV seriál)
2010 Der Winzerkönig (TV seriál)
Die Kandidatin (S03E09)
Wohin und zurück (S03E08)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky