foto

Gert Burkard

  • nar. 14.8.1939
    Berlín, Německá říše
  • zem. 28.5.2004 (64 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Sams in Gefahr
2001 Das Sams
2000 Der Tote Taucher im Wald
1999 Místo činu - Tajemství Glockenbachu (TV film)
1998 Polizeiruf 110 - Hetzjagd (TV film)
1997 Big Ben - Smrt na turné (TV film)
Die Oma ist tot (TV film)
1996 Ein fast perfekter Seitensprung
Schwurgericht - Unschuldig verurteilt? (TV film)
Sohn des Babymachers, Der (TV film)
Tatort - Heilig Blut (TV film)
Trip - Die nackte Gitarre 0,5, Der
1995 Der Komödienstadel - Der müde Theodor (divadelní záznam)
Knallhart daneben (TV film)
Schwurgericht - Der Höschenmörder (TV film)
Schwurgericht - Mordanklage ohne Leiche (TV film)
Schwurgericht - Zeuge der Anklage (TV film)
Vánoční koncert (TV film)
1994 Dědečkova zahrada (TV film)
Fantom: Hon na Dagoberta (TV film)
Gabriellas Rache (TV film)
1993 Justice
Verlassen Sie bitte Ihren Mann!
1991 Stein und Bein (TV film)
1989 Er - Sie - Es
1988 Starke Zeiten
1987 Unsichtbare, Der
1986 Schokoladenschnüffler, Die
1985 Der Schneemann
Didi a pomsta vyděděnců
Dormire
Dva nosáči a video
Pep im Hotel (TV film)
1984 Das Leise Gift (TV film)
Mit mir nicht, du Knallkopp
Místo činu - Účet bez hostinského (TV film)
Podoba čistě náhodná
Tapetenwechsel
Wenn ich mich fürchte
1983 Martin Luther (TV film)
1982 Drei gegen Hollywood
Kottan ermittelt - So Long, Kottan (TV film)
Posledních pět dnů
Westen leuchtet, Der
1981 Am Wannsee ist der Teufel los (TV film)
1980 Aufstieg - Ein Mann geht verloren, Der (TV film)
1979 David
Der Willi-Busch-Report
1978 Nůž v hlavě
1974 Eiger (TV film)
1973 Tatort - Ein ganz gewöhnlicher Mord (TV film)

TV seriály

2003 Das Büro (TV seriál)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
Wir vom Revier (TV seriál)
1998 Anitas Welt (TV seriál)
Král ze St. Pauli (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1997 Maître Da Costa (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Marys verrücktes Krankenhaus (TV seriál)
Schwurgericht (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Blankenese (TV seriál)
Florida Lady (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Liebe ist Privatsache (TV seriál)
Salto postale (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
Marienhof (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Mit List und Krücke (TV seriál)
1990 Piefke-Saga, Die (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Mit Leib und Seele (TV seriál)
1988 Feuerbohne e.V. (TV seriál)
1987 Die Hausmeisterin (TV seriál)
Hafendetektiv (TV seriál)
1986 Schloßherren (TV seriál)
Väter und Söhne - Eine deutsche Tragödie (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Unsere schönsten Jahre (TV seriál)
1982 Büro, Büro (TV seriál)
Die Krimistunde (TV seriál)
Meister Eder und sein Pumuckl (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Der Andro-Jäger (TV seriál)
1979 Der Millionenbauer (TV seriál)
Jauche und Levkojen (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Alle Jahre wieder: Die Familie Semmeling (TV seriál)
Kottan ermittelt (TV seriál)
Pariser Geschichten (TV seriál)
1975 Dein gutes Recht (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Frühbesprechung (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1979 Locker vom Hocker (TV pořad)
1968 Express (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace