foto

Marion Breckwoldt

  • nar. 19.9.1957 (62 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Danowski - Blutapfel (TV film)
2016 Die Truckerin - Eine Frau geht durchs Feuer (TV film)
2015 Tatort - Borowski und die Kinder von Gaarden (TV film)
2014 Dárek bohů
Kommissar Dupin - Bretonische Brandung (TV film)
2012 Místo činu: Brémy - Svatební noc (TV film)
2011 Arschkalt
Der Weihnachtsmuffel (TV film)
Fischer fischt Frau (TV film)
2010 2 für alle Fälle - Ein Song für den Mörder (TV film)
Auf Doktor komm raus (TV film)
2005 Am Tag als Bobby Ewing starb
2004 Die Verbrechen des Professor Capellari - Der letzte Vorhang (TV film)
Mr. und Mrs. Right (TV film)
2001 Bargeld lacht (TV film)
Ehemänner und andere Lügner (TV film)
Im Fadenkreuz - Das Chamäleon (TV film)
2000 Mein Bruder, der Idiot (TV film)
1999 Tatort - Traumhaus (TV film)
Wut im Bauch (TV film)
1998 Die Unschuld der Krähen (TV film)
Männer! (TV film)
Rodiči proti své vůli (TV film)
Sekretärinnen, Die (TV film)
1997 Diamanten küßt man nicht (TV film)
Kalte Küsse (TV film)
Kind zu vermieten (TV film)
Wolken.Heim (TV film)
1996 Tatort - Parteifreunde (TV film)
1990 Polizeiruf 110 - Zahltag (TV film)
1984 Ameley, der Biber und der König auf dem Dach (TV film)

TV seriály

2014 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Der König ist tot (E49)
2008 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Ein sauberer Mord (E10)
2007 Elvis a polda (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Stůl a lože (S02E04)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2001 Vyšetřovatel (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Havanna Dream (E19)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Faust (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
Nicht von schlechten Eltern (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky