foto

Vincenzo Nicoli

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Naughty List
2013 Kapitán Phillips
2012 The Knot
2010 Přestupný rok
2008 Journey Home, The
Temný rytíř
2007 Jízda o život
Létající zabiják
2006 Rabbit Fever
Rok '66
2004 Gory Greek Gods (TV film)
2003 Twelfth Night, or What You Will (TV film)
1997 Odysseus (TV film)
1996 Láska a válka
1992 Ballad of Kid Divine, The
Vetřelec ³
1988 Buster
1987 1914 All Out (TV film)
1985 Blue Money (TV film)

TV seriály

2014 Hank Zipzer (TV seriál)
Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 1 (S02E01)
2013 Run (TV seriál)
2006 Suburban Shootout (TV seriál)
2005 Řím (TV seriál)
Bitva u Farsala (S01E07)
2004 Mad About Alice (TV seriál)
Nathan Barley (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
Faking It (S01E02)
2003 The Royal (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Black Books (TV seriál)
Příbuzní (S02E04)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
1999 Boyz Unlimited (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1995 Fist of Fun (TV seriál)
Královnin nos (TV seriál)
The Vet (TV seriál)
1993 Frank Stubbs (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1990 Zorro (TV seriál)
1989 Making Out (TV seriál)
1988 Hannay (TV seriál)
1987 Flying Lady (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
Truckers (TV seriál)
Wish Me Luck (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Call Me Mister (TV seriál)
Kit Curran (TV seriál)
Návrat Sherlocka Holmese (TV seriál)
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)

Dokumentární

2005 Deset dní do vítězství (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace