foto

Janosch Lencer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ein starkes Team - Geplatzte Träume (TV film)
2015 Zorn - Vom Lieben und Sterben (TV film)
2014 Camouflage
Stubbe - Von Fall zu Fall: Der König ist tot (TV film)
2013 Mord in den Dünen (TV film)

TV seriály

2016 Wolfsland (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Väter (S16E13)
2014 Kriminalista (TV seriál)
Můj největší poklad na světě (S09E08)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky