foto

Peter Guinness

  • nar. 14.8.1950 (67 let)
    Liverpool, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Král Artuš: Legenda o meči
2010 Centurion
2006 Conclave, The
Otec prasátek (TV film)
2001 Červené barety (TV film)
Jack a stonek fazole (TV film)
Tajnými cestami
2000 Tisíc a jedna noc (TV film)
Zamřížovaná zahrada
1999 Biblické příběhy: Ester (TV film)
Ospalá díra
1997 Svatý
V nepřátelských vodách (TV film)
1992 Cloning of Joanna May, The (TV film)
Kryštof Kolumbus
Vetřelec ³
Zebra Man, The
1990 Zabiják (TV film)
1989 Žena v černém (TV film)
1988 American Roulette
1985 Family Ties Vacation (TV film)
1983 Pevnost

TV seriály

2017 Watership Down (TV seriál)
2016 Stan Lee's Lucky Man (TV seriál)
2015 Critical (TV seriál)
2014 The Assets (TV seriál)
2013 Bible (TV seriál)
Da Vinciho démoni (TV seriál)
Věž (S01E05)
Zločiny nad Seinou (TV seriál)
2011 V utajení (TV seriál)
Zen (TV seriál)
2010 Protiúder (TV seriál)
Ashes to Ashes (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
2009 Doctor Who: Dreamland (TV seriál)
1066: Historie psaná krví (TV seriál)
2008 Merlin (TV seriál)
Město neřesti (TV seriál)
2005 Ponurý dům (TV seriál)
2004 Moře duší (TV seriál)
2003 Červené barety (TV seriál)
Murphy's Law (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
2000 Království temnot (TV seriál)
1999 Harbour Lights (TV seriál)
1998 Profesionálové z CI5 (TV seriál)
1997 Ivanhoe (TV seriál)
Lexx (TV seriál)
Wing and a Prayer (TV seriál)
1996 Rhodes (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Štěnice (TV seriál)
1994 Případy bratra Cadfaela (TV seriál)
Seaforth (TV seriál)
Smokescreen (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Highlander (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Šekspir: Velikije komedii i tragedii (TV seriál)
1991 Paul Merton: The Series (TV seriál)
Spender (TV seriál)
Z deníku Sherlocka Holmese (TV seriál)
1990 Hazardér (TV seriál)
The Chief (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1989 Blackeyes (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Stay Lucky (TV seriál)
1987 Rockliffe's Babies (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 By the Sword Divided (TV seriál)
1982 Brack Report, The (TV seriál)
Smiley's People (TV seriál)
Squadron (TV seriál)
1979 The Legend of King Arthur (TV seriál)
1978 Hazell (TV seriál)
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2003 Dny, které otřásly světem (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace