foto

Miriam Byrd-Nethery

  • nar. 17.5.1929
    Lewisville, Arkansas, USA
  • zem. 6.1.2003 (73 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Vic
1990 Across Five Aprils
Dan Turner, Hollywoodský detektiv
Kožená tvář
1989 Otčím 2
1987 Choď jako člověk
Letní žár
The Offspring
1983 Lies
1981 Andělský prach (TV film)
1979 Friendships, Secrets and Lies (TV film)
Like Normal People (TV film)
1978 Just Me and You (TV film)
Steel Cowboy (TV film)
1977 Deadly Game (TV film)
1976 Bijásek
Cesta ke slávě
Velký autobus
Victory at Entebbe (TV film)

TV seriály

1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1983 M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
Young Maverick (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
Mr. T and Tina (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky