foto

Buddy Holly

  • nar. 7.9.1936
    Lubbock, Texas, USA
  • zem. 3.2.1959 (22 let)
    Clear Lake, Iowa, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2000 The Final Day (TV seriál) - a.z.
1948 Ted Steele Show, The (TV seriál)

Dokumentární

2013 Americká 60. léta (TV seriál) - a.z.
1997 Behind the Music (TV seriál) - a.z.
1995 Antologie Beatles (TV seriál) - a.z.
Historie Rock 'n' Rollu 1: Exploze Rock 'n' Rollu (TV film) - a.z.
Historie Rock 'n' Rollu 2: Zlatý věk Rock 'n' Rollu (TV film) - a.z.
1992 Twist - a.z.
1991 Golden Age of Rock'n'Roll (TV seriál) - a.z.
1987 Biography (TV seriál) - a.z.
1984 Rock and Roll: The Early Days - a.z.
1977 All You Need Is Love (TV seriál) - a.z.
1975 Arena (TV seriál) - a.z.

Hudební videoklipy

1958 Buddy Holly: Oh, Boy! (hudební videoklip)
1957 Buddy Holly: Peggy Sue (hudební videoklip)
Buddy Holly: That'll Be the Day (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2002 American Bandstand's 50th Anniversary Celebration (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)
1958 The Dick Clark Show (TV pořad)
1955 Val Parnell's Sunday Night at the London Palladium (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2013 The Beatles: Words of Love (hudební videoklip)
2011 Ringo Starr: Think It Over (hudební videoklip)
1964 The Rolling Stones: Not Fade Away (hudební videoklip)
1957 Buddy Holly: Peggy Sue (hudební videoklip)
Buddy Holly: That'll Be the Day (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace