foto

Frances Foster

  • nar. 11.6.1924
    Yonkers, New York, USA
  • zem. 17.6.1997 (73 let)
    Fairfax, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Porotce
1995 Hra se smrtí
1994 Crooklyn
1993 Through an Open Window
1992 Citizen Cohn (TV film)
Dokonalý džentlmen
Malcolm X
1991 Advokát chudých (TV film)
1987 Desperate (TV film)
Pět rohů
Smrtící mrakodrap
1986 Bariéra mlčení (TV film)
1984 The House of Dies Drear (TV film)
1982 The Neighborhood (TV film)
1978 Last Tenant, The (TV film)
1977 Akce
1973 Policajti a lupiči
1971 Kdo říká, že neumím jezdit na duze?
1959 Take a Giant Step

TV seriály

1993 Moon Over Miami (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Mother Love (S03E15)
1990 Working It Out (TV seriál)
1989 Jestřáb (TV seriál)
1987 The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
1985 Sever a Jih (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1978 King (TV seriál)
Watch Your Mouth (TV seriál)
1976 Kojak (TV seriál)
Letní šílenství (S04E02)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1954 The Secret Storm (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

1985 American Masters (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)
1969 Sezame, otevři se (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky