foto

William Goldstein

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 OKI - In the Middle of the Ocean
2000 Urban Mythology
Vychovatelka (TV film)
1998 Miracle at Midnight (TV film)
1995 Vypůjčený táta (TV film)
Zoja (TV film)
1994 Soft Kill, The
1992 The Witches of Eastwick (TV film)
1991 Krvavá řeka (TV film)
Rozepře
1989 Cross of Fire (TV film)
Favoritka
Karen na dvoře krále Artuše (TV film)
Shocker
1987 Blood Vows: The Story of a Mafia Wife (TV film)
Jsem tu zas
On Fire (TV film)
Three Kings, The (TV film)
Šest z Alcatrazu (TV film)
1986 Bad Guys
Liberty (TV film)
1985 Lots of Luck (TV film)
Saving Grace
1984 Boj na řece
Nejsilnější muž světa (TV film)
Půvabné svaly (TV film)
Rearview Mirror (TV film)
Talent pro vraždu (TV film)
1983 Happy Endings (TV film)
1982 Remembrance of Love (TV film)
Vynucená msta
1981 Dlouhá cesta domů (TV film)
Force: Five
Oko za oko
1980 Aliens Are Coming, The (TV film)
Marilyn: The Untold Story (TV film)
1979 Jennifer: Příběh jedné ženy (TV film)
1978 Teror z nebes (TV film)
1976 Norman... Is That You?
The Bingo Long Traveling All-Stars & Motor Kings
1975 Winterhawk
1972 Stoolie, The

TV seriály

1987 Pásmo soumraku (TV seriál)
Time and Teresa Golowitz / Voices in the Earth (S02E10)
The Card / The Junction (S02E08)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
Her Pilgrim Soul / I of Newton (S01E12)
Stir Crazy (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
Ripley's Believe It or Not! (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2017 Soul of an Artist
1985 Oceanquest (TV seriál)
1978 Living Sands of Namib, The

Herecká filmografie

Producentská filmografie

Dokumentární

2017 Soul of an Artist

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky