foto

James Landry Hébert

  • nar. 4.10.1984 (33 let)
    New Orleans, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Get the Girl
Ghost House
Psychopaths
2016 Blue Jay
Carnage Park
Outlaw
Recovery
2014 Dvojkrok
Miss Meadows
2013 A Night in Old Mexico
Gangster Squad – Lovci mafie
2012 Looper
Sedm psychopatů
2011 Drive Angry
Super 8
Texaský kat
2010 Dylan Dog: Dead of Night
Expendables: Postradatelní
Skateland

TV seriály

2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
I Surrender (S01E10)
Gone (S01E09)
Leah (S01E08)
další epizody (10)
Stranger Things (TV seriál)
Chapter Seven: The Lost Sister (S02E07)
Chapter One: MADMAX (S02E01)
2016 Westworld (TV seriál)
Zapomenout (S01E08)
Optický klam (S01E07)
Sabotér (S01E06)
další epizody (5)
2015 Agent Carter (TV seriál)
Policie Battle Creek (TV seriál)
Old Flames (E05)
Noční směna (TV seriál)
Darkest Before Dawn (S02E14)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
Mob City (TV seriál)
2012 Longmire (TV seriál)
The Dark Road (S01E02)
2010 Treme (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace