foto

Traugott Buhre

  • nar. 21.6.1929
    Insterburg, Preußen, Německá říše
  • zem. 26.7.2009 (80 let)
    Dortmund, Nordrhein-Westfalen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Die Toten vom Schwarzwald (TV film)
2008 Tatort - Krumme Hunde (TV film)
2007 Tatort - Sterben für die Erben (TV film)
2004 Schöne Witwen küssen besser (TV film)
2002 Sophiiiie!
Vaya con Dios
2001 Blumen für Polt (TV film)
Sass
2000 Anatomie
1999 Alles Bob!
Drei Gauner, ein Baby und die Liebe (TV film)
Nic než pravdu
Tatort - Bienzle und der Zuckerbäcker (TV film)
Vor dem Ruhestand (TV film)
1998 Komisařka Rosa Roth - Jeruzalém aneb Cesta na smrt (TV film)
Tatort - Bildersturm (TV film)
1997 Dumm gelaufen
Hollister (TV film)
1996 Peanuts - Die Bank zahlt alles
Trip - Die nackte Gitarre 0,5, Der
1995 Pokušení (TV film)
Spreebogen (TV film)
1994 Divoký tymián (TV film)
1993 Denunziantin, Die
1991 Dieter Gütt - ein Journalist (TV film)
1990 Winckelmanns Reisen
1984 Is' was, Kanzler
1977 Místo činu - Tři oprátky (TV film)
1976 Die Tannerhütte (TV film)
Seniorenschweiz (TV film)
1975 Comenius (TV film)
Haus ohne Hüter (TV film)
1973 Gelegenheitsarbeit einer Sklavin
1972 Tatort - Kressin und der Mann mit dem gelben Koffer (TV film)
Zur schönen Aussicht (TV film)
1970 Drücker
Ende der Vorstellung 24 Uhr (TV film)
Wie eine Träne im Ozean (TV film)
1968 Das imaginäre Leben des Straßenkehrers Auguste G. (TV film)
1965 Held Henry (TV film)
1964 Spaßvogel, Der (TV film)
1961 Der Mantel
1960 Grenzzwischenfall (TV film)

TV seriály

2003 Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
1999 Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
Ritas Welt (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
Ulice Berlína (TV seriál)
Blutige Beute (S02E02)
1996 Správná dvojka (TV seriál)
Eins zu Eins (E05)
1995 Správná dvojka (TV seriál)
Erbarmungslos (E02)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Smíšená dvouhra (E01)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1990 Liebesgeschichten (TV seriál)
1986 Mit meinen heißen Tränen (TV seriál)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
1979 Kapitel für sich, Ein (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
1975 Dein gutes Recht (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Frühbesprechung (TV seriál)
1972 Butler Parker (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Rebellion der Verlorenen (TV seriál)
1967 Liebesgeschichten (TV seriál)

Divadelní záznam

1972 Die Dreigroschenoper (divadelní záznam)
1971 Eduard IV. - Der Krieg der Rosen, 2. Teil (divadelní záznam)
1969 Heinrich VI. - Der Krieg der Rosen 1. Teil (divadelní záznam)
Marija (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky