foto

Branscombe Richmond

  • nar. 8.8.1955 (63 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento americký herec a producent se narodil 8. Srpna 1955 v Los Angeles, California. Jeho otec Leo C. Richmond byl také herec, kaskadér a původní obyvatel Ameriky, po něm má Branscombe svůj indiánský charakter. Ve svých filmových začátcích působil především jako zločinec a padouch v mnoha filmech a televizních seriálech. Působí také jako host v několika televizních show. Objevil se jako Klingon ve STAR TREK III : PÁTRÁNÍ PO SPOCKOVI (1984). Richmond je také národním mluvčím Indian Motorcycles.

Jeho pravděpodobně nejznámější televizní rolí je lovec odměn Bobby Sixkiller z béčkového, ale velmi oblíbeného seriálu ODPADLÍK (1990). Představil se také jako Moki v pilotním dílu seriálu MAGNUM. Z jeho dalších seriálových účastí zmiňme A – TEAM (1983) nebo v česku ne příliš známý The HIGHWAYMAN (1988).

Richmond hostuje a produkuje televizní show Good Morning Hawai, která běží na sesterské stanici televize FOX. Jeho show, která obsahuje rozhovory s béčkovými celebritami, sleduje přibližně 106 milionů amerických domácností denně. Branscombe Richmond, jak sám říká, žije ve spokojeném manželství s překrásnými dětmi. Mezi jeho největší záliby patří jízda na motorce a jeho skupina ve které zpívá a hraje na kytaru.

srstek

Herecká filmografie

Filmy

2018 Inquisitor: The Curse of El Dorado
Runaway Romance (TV film)
Spike Smiley: Halloween Night
2017 Kuleana
2016 Mike i Dave sháněj holku
2012 Cesta na tajuplný ostrov 2
2011 Motorkář
Surfařka
Zkus mě rozesmát
2010 Taken by Force
2008 Kopačky
2005 Angels with Angles
2004 Black Cloud
2002 Král Škorpión
1995 Do krajnosti
1994 Corpse Had a Familiar Face, The (TV film)
Hard Vice
1993 C.I.A.: Krycí jméno Alexa 2
Da Vinci's War
Horečka z Jericha (TV film)
Renegát (TV film)
Sunset Grill
1992 Batman se vrací
Komando andělů
Kryštof Kolumbus
Mušketýři na Harleyích (TV film)
Nemesis
Prsten smrti
Uvnitř ohně
Železný orel 3
1991 Bláznivá jízda
Grand Canyon
Harley Davidson a Marlboro Man
Ideální zbraň
Kudrnatá holka
Zúčtování v Malém Tokiu
Úlovek z Beverly Hills
1990 El Diablo (TV film)
Smrt ve sněhu (TV film)
Těžko ho zabít
1989 Klec smrti
L.A. Bounty
Povolení zabíjet
1988 Action Jackson
Nová dobrodružství Pippi Punčochaté
Sám proti teroru
1987 Bestseller
Nikam se neukryješ
Tajemné zlo
The Highwayman (TV film)
1986 Heart of the City (TV film)
Příliš mladý aby zemřel
Sunday Drive (TV film)
T.J. Hooker: Blood Sport (TV film)
1985 J.O.E. and the Colonel (TV film)
Kids Don't Tell (TV film)
Komando
1984 Hawaiian Heat (TV film)
Killpoint
Mystic Warrior, The (TV film)
Star Trek III: Pátrání po Spockovi
Velký závod 2
1982 Legenda o Daleké cestě (TV film)
1980 Waikiki (TV film)
1979 Fish That Saved Pittsburgh, The
Kill the Golden Goose
1978 Smrtící měsíc (TV film)
Three on a Date (TV film)
1977 Chicken Chronicles, The
Generál MacArthur
Horská dráha
The Kentucky Fried Movie
1976 Lanigan's Rabbi (TV film)
Odpočítávání smrti

TV seriály

2017 Chicago Med (TV seriál)
White Butterflies (S02E22)
2016 Roadies (TV seriál)
The Load Out (E10)
The Corporate Gig (E09)
Carpet Season (E07)
další epizody (7)
Chicago Med (TV seriál)
Alternative Medicine (S02E06)
Extreme Measures (S02E05)
2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Piráti (S01E17)
2010 Obscurus Lupa Presents (TV seriál) - a.z.
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Joey (TV seriál)
Joey a mládenecké díkůvzdání (S02E10)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Já mám tátu rád (S02E04)
2004 Čarodějky (TV seriál)
Volání do zbraně (S07E01)
1997 Odpadlík (TV seriál)
Zkažené jablko (S05E22)
Maltézský indián (S05E21)
Zrozen pod nešťastnou hvězdou (S05E20)
další epizody (10)
1996 Odpadlík (TV seriál)
Den otců (S05E12)
Výkupné (S05E11)
Potrubí (S05E10)
další epizody (23)
1995 Odpadlík (TV seriál)
V říši otců (S04E11)
Jinde a v jiné době (S04E10)
Hřebci (S04E09)
další epizody (22)
1994 Odpadlík (TV seriál)
Andílek (S03E11)
Vzrušující lov (S03E10)
Noční vysílání (S03E09)
další epizody (22)
1993 Odpadlík (TV seriál)
Věc cti (S02E11)
Blues větrného města (S02E10)
Řidič (S02E09)
další epizody (23)
1992 Odpadlík (TV seriál)
Partneři (S01E10)
Talisman (S01E09)
Odplata (S01E08)
další epizody (9)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Panika na Malibu Beach (S01E01)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Sněžení (S02E10)
1988 MacGyver (TV seriál)
Špinavá hra (S03E16)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Miluj mě nebo mě opusť (S01E09)
1986 Heart of the City (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)
Svět podle Trumba (S01E06)
1984 Hawaiian Heat (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
Na Havaji nešňupejte (S01E01)

Producentská filmografie

Filmy

1995 Do krajnosti

Režijní filmografie

TV seriály

1992 Odpadlík (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace