foto

Luca Del Puppo

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Slender Man
2017 Homing In
2016 Mercy
2015 Emelie
Seeking: Jack Tripper
2014 Big Significant Things
2013 House That Jack Built, The

Dokumentární

2016 Rats
2014 7 Deadly Sins (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2011 Moudré děti

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace