foto

Karel Šiktanc

  • nar. 10.7.1928 (89 let)
    Hřebeč, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Zvon Lukáš (TV film)
2000 Paní Mlha (TV film)
1999 Král ozvěny (TV film)
1998 Stříbrný a Ryšavec (TV film)
1994 Duhová hora (TV film)
1992 Pravda a lež (TV film)
1991 O třech stříbrných hřebenech (TV film)
1990 Pernikářka a větrný mládenec (TV film)
1988 Kouzelnice od křídového potoka (TV film)
Čertova skála (TV film)
1986 Prstýnek bez kamínku (TV film)
Švec z konce světa (TV film)
1985 O loupežníku Olbramovi (TV film)
1983 Nevěsta z obrázku (TV film)
O bílém jadýrku (TV film)
1982 Sazička pro štěstí (TV film)
1981 Chudák muzika (TV film)
1980 Hadač od Saidovy zahrady (TV film)
1978 Pohádka o ebenovém koni (TV film)
1977 Dary hadího krále (TV film)
1976 O Všudybylovi (TV film)
O třech bratřích (TV film)
1975 Jak se ševcem šili čerti (TV film)
1974 Chytrost má děravé šaty (TV film)
1972 Královna Černá růže (TV film)
Magnolia (TV film)
1971 Král, kejklíř a hvězdář (TV film)
1963 Romance štědrovečerní (TV film)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2007 Křišťálek meč (TV film) - kniha
1999 Král ozvěny (TV film) - kniha
1998 Stříbrný a Ryšavec (TV film) - kniha
1996 O králi, hvězdáři, kejklíři a třech muzikantech (TV film) - kniha
1972 Královna Černá růže (TV film) - kniha
1971 Král, kejklíř a hvězdář (TV film) - kniha
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace