foto

Dave Barry

  • nar. 26.8.1918
    New York City, New York, USA
  • zem. 16.8.2001 (82 let)
    Beverly Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Memories from the Sweet Sue's - a.z.
1978 Flying High (TV film)
1974 How to Seduce a Woman
1969 Deadwood Thunderball, The
1966 Elvis Presley: Těžké se rozhodnout
1965 Pinkfinger
1962 Strictly for Laffs (TV film)
1959 Někdo to rád horké
1958 Pre-Hysterical Hare
Voice in the Mirror
1957 Four Girls in Town
The Shadow on the Window
1955 High Society
1954 Playgirl
1950 8 Ball Bunny
1949 Curtain Razor
1948 Embraceable You
Ladies of the Chorus
Topsy Turkey
1947 Catch as Cats Can
It's a Grand Old Nag
Králík znalý světa
1946 Bacall to Arms
Hush My Mouse
1945 Králičí reflexy
Life with Feathers
1944 We're on Our Way to Rio
1943 Seein' Red, White 'n' Blue
1942 Kickin' the Conga Round
1941 Hollywood se baví
1940 Malibu Beach Party
1938 Mother Goose Goes Hollywood
1937 Porky's Road Race
She Was an Acrobat's Daughter

TV seriály

1976 The Pink Panther Laugh and a Half Hour and a Half Show (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1969 The Pink Panther Show (TV seriál)
1966 The Monkees (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Green Acres (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)
1952 The Jackie Gleason Show (TV seriál)

TV pořady

1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1967 The Pat Boone Show (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1958 The Chevy Showroom Starring Andy Williams (TV pořad)
1957 Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
1954 The Jimmy Durante Show (TV pořad)
1952 House Party (TV pořad)
1950 Four Star Revue (TV pořad)
The Colgate Comedy Hour (TV pořad)
1949 This Is Show Business (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace