foto

Orlando Seale

  • nar. 1973
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Party Pieces
2014 Bonobo
2011 Leila
2010 Lovelorn
2008 Zbouchni mě!
Zprávy TV Onion
2007 Dominový efekt
2006 Bobby
Caffeine
Úkladná vražda
2005 Vše, co můžeš chtít (TV film)
2003 Pýcha a předsudek
2002 Untitled: 003-Embryo
2001 Hysteria: The Def Leppard Story (TV film)
1999 Ospalá díra
1996 Hamlet
Zdá se, že... (TV film)

TV seriály

2017 Motherland (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2014 Království (TV seriál)
Vazal (S01E17)
2013 Count Arthur Strong (TV seriál)
Doll & Em (TV seriál)
Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2011 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Hořký úděl staré dámy (S05E01)
2009 Kröd Mändoon and the Flaming Sword of Fire (TV seriál)
Off the Hook (TV seriál)
2008 Fresh! (TV seriál)
2007 Ajťáci (TV seriál)
Večírek (S02E04)
2006 Posel ztracených duší (TV seriál)
Miss Fortune (S01E18)
2004 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a kluk s novinami (S02E10)
2002 Západní křídlo (TV seriál)
Posse Comitatus (S03E21)
2001 Nekonečný svět (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace