foto

Yoon-jae Park

  • nar. 14.1.1981 (40 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Bisang
2007 Beurabo mai raipeu
2002 Pobřežní hlídka

TV seriály

2017 Leumeobsneunyeoja (TV seriál)
2015 Boolgoolui chayeosa (TV seriál)
2013 Bitnaneun romaenseu (TV seriál)
Dangshineui yoja (TV seriál)
Geunyeoui sinhwa (TV seriál)
2012 Matittneun insaeng (TV seriál)
Shineui (TV seriál)
2011 Boolgoolui myeoneuri (TV seriál)
Sinkisaengdyeon (TV seriál)
2008 Seupoteulaiteu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky