foto

Marek Sawicki

  • nar. 2.6.1961 (58 let)
    Lomza, Podlaskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Démon
2014 Bohové
2013 Kamčatka
2012 Den žen
Polski film
2009 Popiełuszko. Wolność jest w nas
1987 Ucieczka

TV seriály

2019 Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2018 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 4 (S12E04)
Episode 1 (S12E01)
Episode 1 (S11E01)
2016 Na noże (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 7 (E07)
2014 Lekarze (TV seriál)
Za wszelką cenę (S04E09)
Ukryte motywy (S04E08)
Inna strona (S04E06)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 8 (S05E08)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace