foto

Marek Sawicki

  • nar. 2.6.1961 (59 let)
    Lomza, Podlaskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Jak najdalej stąd
2015 Démon
2014 Bohové
2013 Kamčatka
2012 Den žen
Polski film
2009 Popiełuszko. Wolność jest w nas
1987 Ucieczka

TV seriály

2020 Archiwista (TV seriál)
Na polowaniu (E05)
2019 Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2018 Komisarz Alex (TV seriál)
Zamknięta sprawa (S11E08)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 4 (S12E04)
Episode 1 (S12E01)
Episode 1 (S11E01)
2017 Ultrafialoví (TV seriál)
#explosion (S01E03)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wybór (S17E05)
2016 Na noże (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 7 (E07)
2014 Komisarz Alex (TV seriál)
Uciekinierzy (S06E03)
Lekarze (TV seriál)
Za wszelką cenę (S04E09)
Ukryte motywy (S04E08)
Inna strona (S04E06)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 8 (S05E08)
2013 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Z miłości (S09E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky