foto

Myron McCormick

  • nar. 8.2.1908
    Albany, Indiana, USA
  • zem. 30.7.1962 (54 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1962 Public Affair, A
1961 Hazardní hráč
1960 The Iceman Cometh (TV film)
1959 Man Who Understood Women, The
1958 No Time for Sergeants
1955 Ne jako cizinec
Three for the Show
1949 Hádanka
Jolson Sings Again
1942 China Girl
USS VD: Ship of Shame
1940 The Fight for Life
1939 ...One Third of a Nation...
1936 Winterset

TV seriály

1961 'Way Out (TV seriál)
87th Precinct (TV seriál)
Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Westinghouse Preview Theatre (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
The Witness (TV seriál)
1959 Art Carney Special (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
Pursuit (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1953 ABC Album (TV seriál)
1949 The Silver Theatre (TV seriál)
1948 The Ford Theatre Hour (TV seriál)

Host

TV pořady

1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky