foto

Wayne Wang

  • nar. 12.1.1949 (72 let)
    Hongkong

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Herecká filmografie

TV seriály

2012 Palace II (TV seriál)

Dokumentární

2011 These Amazing Shadows
2009 It Came from Kuchar
2007 Hollywood Chinese
2003 Tribeca Film Festival Presents (TV film)
2002 I Love New York (TV film)
Intimate Portrait: Jennifer Lopez (TV film)
1988 Slaying the Dragon (TV film)

Host

TV pořady

2002 Durch die Nacht mit... (TV pořad)

Fanoušci tvůrce