foto

John Battsek

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2013 Budoucnost nejistá
2006 After the Rain
2004 To mi řekla Lila
1997 Polibek hada

TV seriály

2014 Šťastné údolí (TV seriál)

Dokumentární

2021 Sir Alex Ferguson: Never Give In
2020 Ad Sof HaOlam
Belushi (TV film)
Final Account
The Life and Trials of Oscar Pistorius (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
The Trials of Oscar Pistorius (TV seriál)
Zrození fénixe
2019 Andy Murray: Resurfacing
Mike Wallace Is Here
Mystify: Michael Hutchence
Občan K
Sid & Judy
The Australian Dream
2018 Lynyrd Skynyrd: If I Leave Here Tomorrow
Studio 54
Westwood: Punk, Icon, Activist
2017 Bylo jich pět (TV seriál)
The Price of Victory (E03)
Combat Zones (E02)
The Mission Begins (E01)
Eric Clapton: život ve dvanácti taktech
Legion of Brothers
Poslední rok
Spiral
2016 Nedívej se dolů
X Japan
2015 Drunk Stoned Brilliant Dead: The Story of the National Lampoon
Listen to Me Marlon
Zyma v ogni
2014 Garnet's Gold
Jsem Ali
Král švindlu: Příběh Lance Armstronga
Maradona '86
Soudní proces s Pamelou Smartovou
The Great Invisible
Våbensmuglingen
We Are the Giant
Zelený princ
2013 Pátrání po bin Ládinovi
Short Game, The
2012 Podvodník
The Summit
2011 Better This World
Bob and the Monster
Korán zpaměti
Match 64
Nim
2010 Fire in Babylon
Restrepo
The Tillman Story
2009 Sergio
Čas hlupáků
Žijeme na veřejnosti
2008 John Akii Bua Story: An African Tragedy, The
2007 In Prison My Whole Life
To by svedlo každé dítě
2006 Crossing the Line
Once in a Lifetime: The Extraordinary Story of the New York Cosmos
2005 Black Sun
2004 Peace One Day
State of Mind, A
2002 Hra o život (TV film)
Wide Angle (TV seriál)
1999 Independent Lens (TV seriál)
One Day in September

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky