foto

Cyrus Elias

  • nar. 21.5.1930 (89 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Smrtelné sny
2005 Papež Jan Pavel II. (TV film)
2004 Legami sporchi
2003 Gli indesiderabili
Mia vita a stelle e strisce, La
2001 Gli amici di Gesù - Giuda (TV film)
Hollow
2000 Mummy Theme Park, The
1999 Amante perduto, L'
Falcone (TV film)
Stíny (TV film)
1996 Hra
Scatola magica, La
Squillo
1994 Voll normaaal
1993 Úctyhodná žena II (TV film)
1991 Miliardi
Rok zbraní
1990 Death Has a Bad Reputation (TV film)
Pod Kilimanjárem přes řeku krve
Sole buio, Il
Únos lodi Achille Lauro (TV film)
1989 Prokletí Mayů
1988 Andělé moci (TV film)
Domino
Magdalene
Partita, La
Ragno gelido
1987 Cronaca nera
Dobrodruh
I Love N.Y.
Miei primi quarant'anni, I
Monaca di Monza, La
Najatý policajt
Ve slabé chvilce
1986 Messenger, The
Trn v srdci
Vyšetřování
1985 Sotto il vestito niente
The Key to Rebecca (TV film)
1983 Hanna K.
Il momento dell'avventura
The Lonely Lady
1982 Ciao nemico
She
1981 Velekněz lásky
1980 Day Christ Died, The (TV film)
Sophia Loren: Her Own Story (TV film)
1975 Hrabě Monte Christo (TV film)
1973 Chléb a čokoláda
1972 Podsvětí
1969 The Appointment
1968 Fenomenal e il tesoro di Tutankamen
1967 Trio
1966 František z Assisi
Rete piena di sabbia, Una
1963 Héraklés a Samson
1962 Zatmění
1961 Ammutinamento, L'
1960 5 Branded Women

TV seriály

1994 The Mr. Zed Show (TV seriál)
1991 Classe di ferro 2 (TV seriál)
1988 Modrá krev (TV seriál)
1987 Chobotnice 3 (TV seriál) - herec, a.z.
Vůle zvítězit (TV seriál)
1986 Attentato al Papa (TV seriál)
1985 Kryštof Kolumbus (TV seriál)
1981 Borgiové (TV seriál)
1978 Return of the Saint (TV seriál)
1972 Madigan (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace