foto

David Kirk Traylor

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Miss Marx
2018 Bent
2017 Mister Felicità
2016 Blood on Méliès' Moon
In guerra per amore
Made in Italy: Ciao Brother
Mine
2014 Un matrimonio da favola
2013 Volare - La grande storia di Domenico Modugno (TV film)
2012 Caruso (TV film)
2011 6 giorni sulla terra
SOS befana (TV film)
2010 Perfect Life
2009 Enrico Mattei - L'uomo che guardava il futuro (TV film)
Vraždy podle učebnice (TV film)
2008 Coco Chanel (TV film)
2006 Odposlech
2005 Papež Jan Pavel II. (TV film)
The Clan
1998 Plavba smrti (TV film)
1995 Carogne
1983 The Lonely Lady
1982 She
1979 Horké dívky a prokurátor

TV seriály

2018 La vita promessa (TV seriál)
2006 Capri (TV seriál)
I Cesaroni (TV seriál)
2003 Spaghetti Family (TV seriál)
1999 Vivere (TV seriál)
1994 The Mr. Zed Show (TV seriál)
1993 Saturday Zoo (TV seriál)
1992 Jack Dee Show, The (TV seriál)
1990 The Adventures of Dynamo Duck (TV seriál)
1989 Caroline's Comedy Hour (TV seriál)
1985 Investigatori d'Italia (TV seriál)
1982 Evening at the Improv, An (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1994 The Mr. Zed Show (TV seriál)
1990 The Adventures of Dynamo Duck (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1994 The Mr. Zed Show (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Last Comic Standing (TV pořad)
1993 Quelli che... il calcio (TV pořad)
1992 Gottschalk Late Night (TV pořad)
Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
¡Hola Raffaella! (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1951 Festival di Sanremo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky