foto

William S. Gilbert

  • nar. 18.11.1836
    Strand, Anglie, Velká Británie
  • zem. 29.5.1911 (74 let)
    Harrow Weald, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 PBS Fall Arts Festival Presents HMS PINAFORE (TV film) - divadelní hra
2001 The Mikado - divadelní hra
1997 H.M.S. Pinafore (TV film) - divadelní hra
1994 Pirates of Penzance, The (TV film) - divadelní hra
Porota - divadelní hra
1987 Mikado, The (TV film) - divadelní hra
1985 Pirates of Penzance, The (TV film) - divadelní hra
1984 Mikado, The (TV film) - divadelní hra
1983 Piráti z Penzance - divadelní hra
1982 H.M.S. Pinafore (TV film) - divadelní hra
Mikado, The (TV film) - divadelní hra
Princess Ida (TV film) - divadelní hra
Ruddigore (TV film) - divadelní hra
The Pirate Movie - divadelní hra
Trial by Jury (TV film) - divadelní hra
1980 Pirates of Penzance, The (TV film) - divadelní hra
1979 Pineapple Poll (TV film) - divadelní hra
1973 The Gentlemen of Titipu (TV film) - divadelní hra
1972 Was wissen Sie von Titipu? - divadelní hra
1967 Mikado, The - divadelní hra
1966 Ruddigore - divadelní hra
1962 Cool Mikado, The - divadelní hra
1960 Mikado, The (TV film) - divadelní hra
1953 Příběh Gilberta a Sullivana - divadelní hra
1939 Mikado, The - divadelní hra
1918 Fan Fan - divadelní hra
1912 Yarn of the Nancy Belle, The - divadelní hra

TV seriály

1987 Trial by Jury (TV seriál) - divadelní hra
1982 Foxy Lady (TV seriál) - divadelní hra
1972 Zenés TV színház (TV seriál) - divadelní hra
1950 Nash Airflyte Theatre (TV seriál) - divadelní hra

TV pořady

1959 The Bell Telephone Hour (TV pořad) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace