foto

Don Stark

  • nar. 20.8.1954 (65 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Počas strednej školy sa Don pripojil k divadelnému krúžku a dostal rolu v DARK OF THE MOON. V tom okamihu objavil svoju lásku k herectvu.

Kariéra Dona Starka zahŕňa tri desaťročia. Pravidelne vystupoval v seriáli TIME COP, kde hrá tvrdého a drsného Eugena Matuzeka. Takisto účinkoval v BLESS THIS HOUSE, MAN IN THE FAMILY a hosťoval v seriáloch CSI, NYPD BLUE či BEVERLY HILLS 90210.

Na filmovom plátne sa objavil v STAR TREK: PRVÝ KONTAKT s Patrickom Stewartom a Jonathanom Frakesom, HEAVEN’S PRISONERS s Alecom Baldwinom či THREE WISHES.

dikop

Herecká filmografie

Filmy

2019 7 Days to Vegas
2018 Beyond the Sky
Zelená kniha
2017 Holiday Hostage
2016 C Street
Café society
2015 Ahoj, já jsem Doris
Maják
2014 Angel Investors
Roswell FM
2013 Fízlové, hajzlové
Random Encounters
2012 John Carter: Mezi dvěma světy
2010 Meeting Spencer
2009 Jmenuji se Jerry
2008 iCarly: iGo to Japan (TV film)
2004 Slammed
2002 4th Tenor, The
1999 Goosed
Kalifornský mýtus
1998 Američtí draci
Dopisy od vraha
1997 Vražda v přímém přenosu (TV film)
1996 Nebeští vězni
Star Trek VIII: První kontakt
Svalnatý Santa Claus
1995 3 nindžové - Příprava k útoku
Bombmeister
Co dělat v Denveru, když člověk nežije
Noc muže na útěku
1994 3 Nindžové - Protiúder
Ocelová aréna
Revenge of the Red Baron
1993 Arkáda
Baby Doll Murders, The
Bouře v lahvi
Elvis and the Colonel: The Untold Story (TV film)
Freaked
Lidský terč
1992 Sinatra (TV film)
1991 9 1/2 Ninjas
Liquid Dreams
1989 Cry for Help: The Tracey Thurman Story, A (TV film)
1988 Arthur 2: S ledem
Bláznivý výlet
FBI v sukních
Neposlušný policajt ze St. Louis
1986 Peggy Sue se vdává
1982 Supervisors
1981 Choices
Zlořečení
1979 Tilt
1978 Return Engagement (TV film)
1975 Switchblade Sisters
1973 Outrage (TV film)

TV seriály

2018 Shameless (TV seriál)
Weirdo Gallagher Vortex (S09E03)
2017 Tým Škorpion (TV seriál)
Who Let the Dog Out ('Cause Now It's Stuck in a Cistern) (S04E11)
2016 Vražedné Miami (TV seriál)
Eddie & the Empire State of Mind (S02E03)
Agresivní virus (TV seriál)
Teď, nebo nikdy (S03E09)
2015 Správná dvojka (TV seriál)
The Mindy Project (TV seriál)
Mindy and Nanny (S04E07)
Dobrá manželka (TV seriál)
Fetišista (S07E10)
2014 Red Sleep (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Unesený (S07E01)
2013 Hit the Floor (TV seriál)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie nechá Kate převzít velení (S02E17)
2012 American Horror Story (TV seriál)
Temná sestřenka (S02E07)
Castle na zabití (TV seriál)
To je vražda, napsal (S05E04)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dobrý syn (S09E19)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2009 Workshop (TV seriál)
2008 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Family Lawyer (S02E02)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
Hollywoodský babylon (S02E18)
2006 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Zlaté finále (S08E22)
Fezův duch (S08E21)
Láska a válka (S08E20)
další epizody (9)
Hvězdná brána (TV seriál)
Pamatuj na smrt (S10E08)
2005 Larry, kroť se (TV seriál) - a.z.
The End (S05E10) - a.z.
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Ukradený klaun (S08E07)
Konec jedné éry (S08E06)
Striptýz (S08E05)
další epizody (12)
2004 Larry, kroť se (TV seriál)
The Weatherman (S04E04)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Dárky dětem (S07E11)
Překvapení (S07E10)
Doupě (S07E09)
další epizody (22)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Grissom versus sopka (S04E09)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Vánoce (S06E07)
To my nebereme (S06E06)
Děti jsou v pořádku (S06E01)
další epizody (11)
2002 Larry, kroť se (TV seriál)
The Corpse-Sniffing Dog (S03E07)
The Terrorist Attack (S03E05)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Šok (S05E10)
Děkuju ti (S05E08)
Pejsek (S05E07)
další epizody (14)
2001 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Vánoce Erica Formana (S04E12)
Třetí kolo u vozu (S04E11)
Donnin příběh (S04E08)
další epizody (17)
2000 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Jackie balí Hyda (S03E08)
Šílenství po dítěti (S03E07)
Ericovy kalhotky (S03E06)
další epizody (15)
1999 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Redovy narozeniny (S02E10)
Cigareta (S02E09)
Koláč (S02E07)
další epizody (16)
1998 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Vánoce (S01E12)
Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat) (S01E11)
Díkůvzdání (S01E09)
další epizody (10)
1997 Timecop (TV seriál)
1996 Murder One (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Picket Fences (TV seriál)
Dante's Inferno (S04E16)
1995 Bless This House (TV seriál)
Charlie Grace (TV seriál)
1994 Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Black Men Can Jump (S01E17)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Lamač srdcí (S04E18)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Melora (S02E06)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
The Tower (S03E16)
1991 The Man in the Family (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
Room Seven (S07E11)
1989 Beauty and the Beast (TV seriál)
Brothers (S02E09)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Once Upon a Time in the City of New York (S01E01)
1986 Pásmo soumraku (TV seriál)
A Day in Beaumont / The Last Defender of Camelot (S01E24)

Režijní filmografie

TV seriály

2008 Luke 11:17 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky