foto

Howard Stern

  • nar. 12.1.1954 (65 let)
    Roosevelt, Long Island, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Howard Stern's Butt Bongo Fiesta

TV seriály

2000 Syn pláže (TV seriál)

TV pořady

1998 Howard Stern Radio Show, The (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1990 The Howard Stern Show (TV pořad)

Herecká filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

1997 Soukromé neřesti - kniha

Host

TV pořady

2018 David Letterman: Mého dalšího hosta nemusím představovat (TV pořad)
2012 Comedians in Cars Getting Coffee (TV pořad)
2006 Amerika má talent (TV pořad)
2005 Howard Stern on Demand (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1998 Howard Stern Radio Show, The (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
The Jon Stewart Show (TV pořad)
1992 Howard Stern Interview, The (TV pořad)
1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)
1990 The Howard Stern Show (TV pořad)
1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
1978 20/20 (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1968 60 Minutes (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)