foto

Howard Stern

  • nar. 12.1.1954 (64 let)
    Roosevelt, Long Island, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Howard Stern's Butt Bongo Fiesta

TV seriály

2000 Syn pláže (TV seriál)

TV pořady

1998 Howard Stern Radio Show, The (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1990 The Howard Stern Show (TV pořad)

Herecká filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

1997 Soukromé neřesti - kniha
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace