foto

Riccardo Cocciante

  • nar. 20.2.1946 (72 let)
    Saigon, Vietnam
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1997 Gala Christmas in Vienna, A (TV film)

TV seriály

2008 Ti lascio una canzone (TV seriál)

Dokumentární

2009 50 años de (TV seriál) - a.z.

TV pořady

2004 Samedi soir avec... (TV pořad)
2003 Les grands du rire (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1998 Tout le monde en parle (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
1994 Vincent à l'heure (TV pořad)
1986 Enfoirés, Les (TV pořad)
1982 Champs-Elysées (TV pořad)
1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)
1951 Festival di Sanremo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace