foto

Loretta Goggi

  • nar. 29.9.1950 (69 let)
    Řím, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Appena un minuto
2013 Pazze di me
2005 Gas
1971 Incontro
1969 Zingara
1967 Nel sole
1966 Mi vedrai tornare
1965 Znal jsem ji dobře
1963 Delitto e castigo (TV film)

TV seriály

2017 Sorelle (TV seriál)
2008 Ti lascio una canzone (TV seriál)
1971 ...e le stelle stanno a guardare (TV seriál)
1968 Freccia nera, La (TV seriál)
1965 Scaramouche (TV seriál)
Život Dantův (TV seriál)
1964 Le inchieste del commissario Maigret (TV seriál)
Miserabili, I (TV seriál)
1963 Demetrio Pianelli (TV seriál)

Host

TV pořady

1993 Quelli che... il calcio (TV pořad)
1951 Festival di Sanremo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky