foto

Iva Zanicchi

  • nar. 18.1.1940 (80 let)
    Ligonchio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 W Gli Sposi
1998 L'ultimo capodanno
1991 L'odissea (TV film)
1979 Carpa del amor, La
1967 28 minuti per 3 milioni di dollari
Una ragazza tutta d'oro

TV seriály

2010 Io canto (TV seriál)
2005 Caterina e le sue figlie (TV seriál)

Host

TV pořady

1993 Quelli che... il calcio (TV pořad)
1966 Gala de l'Unicef (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky