foto

Fred Tatasciore

  • nar. 15.6.1967 (52 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 DC Showcase: Adam Strange
Lego DC: Shazam!: Magic and Monsters
Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge
Scoob!
2019 Invader ZIM: Enter the Florpus (TV film)
LEGO DC: Batman - Family Matters
Toy Story 4: Příběh hraček
2018 LEGO Marvel Super Heroes: Black Panther - Trouble in Wakanda
Scooby-Doo a Batman: Spolu a odvážně
2017 A StoryBots Christmas (TV film)
DC Superhrdinky: Intergalaktické hry
Liga spravedlivých: Temno
Power Rangers: Strážci vesmíru
2016 Batman vs. Joker
DC Super Hero Girls: Super Hero High
Hulk: Where Monsters Dwell
Rescue Dogs
2015 Back to the Jurassic
Bilal: A New Breed of Hero
Half-Shell Heroes: Blast to the Past (TV film)
Marvel Superhrdinové - Avengers: Sjednocení! (TV film)
Marvel's Super Hero Adventures: Frost Fight! (TV film)
Penguin Halloween Panic (TV film)
Penguin Monster Beach Party (TV film)
Scooby Doo: Měsíční nestvůra vylézá
Tajemství UFO akademie: Zákony vesmíru
The Week
Všemocný Batman: Zvířecí Monstermánie
2014 Avengers Přísně Tajné: Black Widow a Punisher
Batmanův syn
Iron Man and Captain America: Heroes United
Letadla 2: Hasiči a záchranáři
Liga spravedlivých: V pasti času
Láska v džungli
Scooby Doo! Frankenhrůza
We Wish You a Merry Walrus! (TV film)
2013 Iron Man & Hulk: Heroes United
Marvel Superhrdinové (TV film)
Rolling with Dad (TV film)
2012 Ben 10: Alien Dimensions (TV film)
Hurá do pravěku!
Scooby Doo: Maska Modrého sokola
2011 Hellraiser: Revelations
Jockstrap Raiders, The
Kočičí banda
Star Tours: The Adventures Continue
2010 Marvel Super Heroes 4D
2009 Hulk Vs.
Superman/Batman: Veřejní nepřátelé
Zvědavý George: Následuj opici
Číslo 9
2008 Dragonlance: Draci podzimního soumraku
Garfieldův festival humoru
Následníci mstitelů - hrdinové zítřka
2007 Doktor Strange
Garfield šokuje
Iron Man
Kouzelná romance
Želvy Ninja
2006 Divočina
Mascarado Massacre, El
Mezi námi zvířaty
Superman: Brainiac Attacks
Ultimate Avengers 2: Konečná pomsta II
Ultimate Avengers: Konečná pomsta
2004 Team America: Světovej policajt
2003 Little Lorenzo Gets Rescued!
2002 Backstage with Little Lorenzo
1999 American Civ. -1
Foolish
1995 Gei ba ba de xin
1992 Performance Art: Starring Chainsaw Bob

TV seriály

2020 Gods & Heroes (TV seriál)
Star Trek: Lower Decks (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Short Cuts (S18E11)
2019 Costume Quest (TV seriál)
DC Super Hero Girls: Super Shorts (TV seriál)
Looney Tunes Cartoons (TV seriál)
Love, Death & Robots (TV seriál)
Sucker of Souls (S01E05)
Rychle a zběsile: Závodníci v utajení (TV seriál)
Noční prácička (E04)
Star Wars: Odboj (TV seriál)
The New Trooper (S01E15)
The Orville (TV seriál)
Nothing Left on Earth Excepting Fishes (S02E04)
Zeptejte se storybotů (TV seriál)
Jak oči vidí? (S03E08)
Odkud pochází čokoláda? (S03E07)
Co se stane, když spláchnu záchod? (S03E06)
další epizody (8)
Young Justice (TV seriál)
Princes All (S03E01)
Griffinovi (TV seriál)
Shanksgiving (S18E08)
Disney's the Reboot (S18E04)
2018 3 mimo: Příběhy z Arkádie (TV seriál)
Terra Incognita Part One (S01E01)
Lego Star Wars: All-Stars (TV seriál)
Star Wars: Odboj (TV seriál)
Secrets and Holograms (S01E09)
The Triple Dark (S01E02)
The Recruit (S01E01)
The Adventures of Kid Danger (TV seriál)
Vzestup Želv Ninja (TV seriál)
Mystic Mayhem (E01)
Kačeří příběhy (TV seriál)
The Most Dangerous Game... Night! (S02E01)
The Spear of Selene! (S01E10)
Elena z Avaloru (TV seriál)
The Tides of Change (S02E16)
Zeptejte se storybotů (TV seriál)
Jak může někdo dostat rýmu? (S02E08)
Jak rostliny rostou? (S02E07)
Co je to elektřina? (S02E06)
další epizody (8)
Lovci duchů (TV seriál)
ScoobyNatural (S13E16)
Robot Chicken (TV seriál)
Strummy Strummy Sad Sad (S09E06)
Griffinovi (TV seriál)
Stand by Meg (S17E06)
Big Trouble in Little Quahog (S17E04)
Boy (Dog) Meets Girl (Dog) (S16E10)
2017 Billy Dilley's Super-Duper Subterranean Summer (TV seriál)
Castlevania (TV seriál)
Monument (S01E04)
Labyrint (S01E03)
Nekropolis (S01E02)
další epizody (4)
Jeff & Some Aliens (TV seriál)
Jeff & Some Childlike Joy & Whimsy (E08)
Jeff & Some Jeffs (E07)
Jeff & Some Colonists (E05)
další epizody (5)
Kačeří příběhy (TV seriál)
Toth-Raovy živé mumie! (S01E08)
Hrůzostrašní podzemní koulíci! (S01E05)
Marvel: Spider-Man (TV seriál)
Na vlásku: Seriál (TV seriál)
The Orville (TV seriál)
Krill (S01E06)
Elena z Avaloru (TV seriál)
Wizard-in-Training (S01E21)
Lovci trolů od Guillerma Del Toro (TV seriál)
In the Hall of the Gumm-Gumm King (S02E13)
Mistrial and Error (S02E12)
Unbecoming (S02E11)
další epizody (13)
Americký táta (TV seriál)
The Long Bomb (S14E18)
The Bitchin' Race (S14E16)
Griffinovi (TV seriál)
Crimes and Meg's Demeanor (S16E08)
Emmy-Winning Episode (S16E01)
A House Full of Peters (S15E20)
další epizody (11)
2016 Hlasiťákovi (TV seriál)
Little Big Awesome (TV seriál)
Lovci trolů od Guillerma Del Toro (TV seriál)
Something Rotten This Way Comes (S01E26)
A Night to Remember (S01E25)
Angor Management (S01E24)
další epizody (26)
StoryBots Super Songs (TV seriál)
The Powerpuff Girls (TV seriál)
Zeptejte se storybotů (TV seriál)
Odkud prší? (S01E06)
Odkud pocházejí hranolky? (S01E05)
Proč je obloha modrá? (S01E04)
další epizody (6)
Star Wars Povstalci (TV seriál)
Volání (S02E14)
Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví (TV seriál)
Goose Chase (S03E27)
Po the Croc (S03E26)
Camp Ping (S03E25)
další epizody (9)
Americký táta (TV seriál)
Roots (S13E01)
Griffinovi (TV seriál)
How the Griffin Stole Christmas (S15E09)
Carter and Tricia (S15E08)
High School English (S15E07)
další epizody (16)
2015 Batman Unlimited (TV seriál)
DC Super Hero Girls (TV seriál)
Future-Worm! (TV seriál)
Jurský svět: Indominus na útěku (TV seriál)
Lost in Oz (TV seriál)
Pig Goat Banana Cricket (TV seriál)
Show pana Peabodyho a Shermana (TV seriál)
Star proti silám zla (TV seriál)
Městečko Záhad (TV seriál)
Kobky, kobky a ještě kobky (S02E13)
Americký táta (TV seriál)
The Shrink (S12E12)
Griffinovi (TV seriál)
A Shot in the Dark (S14E09)
Peter's Sister (S14E06)
Peter, Chris & Brian (S14E05)
další epizody (16)
2014 BoJack Horseman (TV seriál)
BoJack Horseman: Příběh BoJacka Horsemana, kapitola první (S01E01)
Chlebáci (TV seriál)
Mixels (TV seriál)
Penn Zero: Hrdina na půl úvazku (TV seriál)
Sonic Boom (TV seriál)
Myšák Mickey (TV seriál)
Eau du Minnie (S02E03)
Máma (TV seriál)
Dropped Soap and a Big Guy on a Throne (S02E18)
Městečko Záhad (TV seriál)
Tajný kryt (S02E02)
Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví (TV seriál)
The Real Dragon Warrior (S03E18)
Apocalypse Yao (S03E17)
Eternal Chord (S03E16)
další epizody (10)
Americký táta (TV seriál)
A Boy Named Michael (S11E02)
Roger Passes the Bar (S11E01)
Robot Chicken (TV seriál)
Snarfer Image (S07E07)
Rebel Appliance (S07E04)
Griffinovi (TV seriál)
Meg Stinks! (S12E19)
2013 Avengers - Sjednocení (TV seriál)
Hulk and the Agents of S.M.A.S.H. (TV seriál)
Myšák Mickey (TV seriál)
Fofr v Tokiu (S01E05)
Jódlberg (S01E03)
Turbo R.A.Ke.Ta. (TV seriál)
Wander na cestách (TV seriál)
The Greatest / The Egg (S01E01)
Městečko Záhad (TV seriál)
Šílení kluci (S01E17)
Šéfová Mabel (S01E13)
Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví (TV seriál)
Serpent's Tooth (S03E08)
Mouth Off (S03E07)
The Way of the Prawn (S03E06)
další epizody (24)
Phineas & Ferb (TV seriál)
Mise Marvel (S04E22)
Griffinovi (TV seriál)
Vestigial Peter (S12E02)
Save the Clam (S11E19)
Space Cadet (S11E09)
2012 Městečko Záhad (TV seriál)
Chlapák Dipper (S01E06)
Past na turisty (S01E01)
Tron: Povstání (TV seriál)
Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví (TV seriál)
Present Tense (S02E09)
Master and the Panda (S02E08)
Enter the Dragon (S02E07)
další epizody (15)
Robot Chicken (TV seriál)
Eviscerated Post-Coital by a Six Foot Mantis (S06E11)
In Bed Surrounded by Loved Ones (S06E07)
Griffinovi (TV seriál)
Lois Comes Out of Her Shell (S11E06)
Jak šikovně vyhořet (S10E15)
2011 Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví (TV seriál)
My Favorite Yao (S01E20)
Challenge Day (S01E19)
Po Fans Out (S01E18)
další epizody (20)
Cleveland show (TV seriál)
Hot Cocoa Bang Bang (S02E22)
The Essence of Cleveland (S02E18)
To Live and Die in VA (S02E17)
další epizody (4)
Robot Chicken (TV seriál)
The Godfather of the Bride 2 (S05E18)
Casablankman (S05E12)
Griffinovi (TV seriál)
Časový paradox (S10E05)
Loterijní horečka (S10E01)
2010 Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (TV seriál)
Ben 10: Ultimate Alien (TV seriál)
Planet Sheen (TV seriál)
Scooby Doo: Záhady s.r.o. (TV seriál)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Rukověť (S01E05)
Cleveland show (TV seriál)
Beer Walk! (S02E09)
Little Man on Campus (S02E05)
It's the Great Pancake, Cleveland Brown (S02E04)
2009 Cleveland show (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Uncharted: Eye of Indra (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Man in the Moonbounce (S06E05)
Home Adrone (S06E03)
Every Which Way But Lose (S05E17)
Griffinovi (TV seriál)
Dog Gone (S08E08)
2008 Wolverine a X-meni (TV seriál)
2007 Americký táta (TV seriál)
Haylias (S04E05)
Big Trouble in Little Langley (S04E04)
I Can't Stan You (S03E17)
další epizody (5)
Griffinovi (TV seriál)
Ať žije korupce (S05E17)
Peter a jeho otec (S05E10)
2006 Vladařova nová škola (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Lincoln Lover (S03E04)
Failure is Not a Factory-installed Option (S03E03)
Helping Handis (S02E14)
Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Návrat do Omašu (S02E03)
Robot Chicken (TV seriál)
Donkey Punch (S02E20)
Sausage Fest (S02E16)
The Munnery (S02E12)
další epizody (5)
Griffinovi (TV seriál)
Zachraňte vojína Briana (S05E04)
Zlo přichází do Quahogu (S05E03)
Kdo je můj otec (S04E29)
další epizody (6)
2005 Americký táta (TV seriál)
Stan of Arabia: Part 2 (S02E06)
Stan of Arabia: Part 1 (S02E05)
Ben 10 (TV seriál)
Robot Chicken (TV seriál)
Operation: Rich in Spirit (S01E17)
Nightmare Generator (S01E16)
Toy Meets Girl (S01E11)
Griffinovi (TV seriál)
Otec, syn a svatý Fonz (S04E18)
Stewie se nudí (S04E16)
Brian se vrací do školy (S04E15)
další epizody (8)
2004 Tom Goes to the Mayor (TV seriál)
2001 Griffinovi (TV seriál)
Mizerný čokl (S03E13)
Rytíř sobotní noci (S03E09)
2000 Griffinovi (TV seriál)
Ropuší problém (S02E14)
Ať lžu jestli umřu (S02E09)
1999 Griffinovi (TV seriál)
Poslední skaut (S01E06)
Démon alkohol (S01E01)
1997 Cartoon Sushi (TV seriál)

Dokumentární

2013 I Know That Voice

Video kompilace

2005 Family Guy Presents: Stewie Griffin - The Untold Story (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky