foto

Hans Dieter Trayer

  • nar. 15.2.1941 (78 let)
    Pforzheim, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Würde
2007 Bouřlivá léta (TV film)
Unter Verdacht - Das Geld anderer Leute (TV film)
2005 Hlasy minulosti II (TV film)
Jak ulovit milionáře (TV film)
Rosamunde Pilcher: Plachetnice lásky (TV film)
2002 Ein Hund für alle Fälle (TV film)
Když se láska vytrácí (TV film)
2000 Genesis and Catastrophe
Vaterliebe (TV film)
1999 Schande (TV film)
1998 Bubi Scholz Story, Die (TV film)
1997 Polizeiruf 110 - Feuer! (TV film)
Stačí si přát
1988 Tatort - Sein letzter Wille (TV film)
1984 Kerbels Flucht (TV film)
Stadtbrand, Der (TV film)
1983 Leichten Zeiten sind vorbei, Die
1981 Bäume ausreißen (TV film)
Tatort - Nebengeschäfte (TV film)
1979 Frau W. (TV film)
1978 Brudermord (TV film)
1976 V běhu času
Vier gegen die Bank (TV film)
1975 Tatort - Schöne, Belinda (TV film)
1974 Der Macher oder Warten auf Godeau (TV film)
Macbeth (divadelní záznam)
1973 Jodeln is ka Sünd
1971 Der Pott (TV film)
Tatort - Blechschaden (TV film)
1970 Das gelbe Haus am Pinnasberg

TV seriály

2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2006 Červené růže (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Gerichtsreporterin, Die (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1989 Die schnelle Gerdi (TV seriál)
Hájovna Falkenau (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Köberle kommt (TV seriál)
Vom Webstuhl zur Weltmacht (TV seriál)
1982 Beim Bund (TV seriál)
Die Krimistunde (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Anderland (TV seriál)
1979 Der Millionenbauer (TV seriál)
1978 Heidi (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1977 Hungária kávéház (TV seriál)
Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
Lobster (TV seriál)
1975 Eurogang (TV seriál)
1974 Alps no šódžo Heidi (TV seriál)
1973 Frühbesprechung (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Auf offener Straße (S01E04)

Dokumentární

1982 Krieg und Frieden

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace