foto

Sandy Ward

  • nar. 12.7.1926
    Alamosa, Colorado, USA
  • zem. 6.3.2005 (78 let)
    Orange County, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Finding Home
2000 Dokonalá bouře
1997 Past
1994 Bleskový Jack
1992 Přepadení v Pacifiku
Who Killed the Baby Jesus
1991 Delta Force 3: Vražedná hra
Modrá poušť
1989 Man Against the Mob: The Chinatown Murders (TV film)
1988 The Town Bully (TV film)
1987 On Fire (TV film)
1985 Filmový sen
Policejní akademie 2
1984 Tank
1983 Cujo, vzteklý pes
Kokain: Pokušení mužů (TV film)
1982 Fast-Walking
Připoutejte se, prosím! 2
Svého druhu hrdina
1981 Twirl (TV film)
1980 Alcatraz: The Whole Shocking Story (TV film)
Herschel drtí faraony
1979 Byl jsem při tom
Cibulové pole
Golden Gate Murders, The (TV film)
Růže
Solitary Man, The (TV film)
1978 Lacy and the Mississippi Queen (TV film)
P.Ě.S.T.
Ruby and Oswald (TV film)
Sergeant Matlovich Vs. the U.S. Air Force (TV film)
1977 Good Against Evil (TV film)
1976 Disappearance of Aimee, The (TV film)
Mallory: Circumstantial Evidence (TV film)
1975 Cornbread, Earl and Me
Hindenburg
Masakr v Kansas City (TV film)
1974 Poprava vojína Slovika (TV film)
The Law (TV film)
The Morning After (TV film)
Zemětřesení
1973 Executive Action
Shirts/Skins (TV film)
Terminal Island
1971 The Velvet Vampire

TV seriály

2002 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Monkey (S03E22)
Jury Duty (S03E20)
Cynthia's Back (S03E14)
další epizody (9)
2001 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Health Scare (S03E06)
Charity (S03E05)
JAG (TV seriál)
Nový muž (S07E02)
1996 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Bottle Deposit (S07E20)
1995 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Gum (S07E10)
1993 To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda se slevou (S10E09)
1985 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Vlak duchů (S01E01)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
Psí život (S01E05)
1983 A-Team (TV seriál)
A Nice Place to Visit (S01E13)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
That's Right, We're Bad (S01E04)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Hit Jennifer Hart (S01E02)
1978 Charlieho andílci (TV seriál)
Antique Angels (S02E24)
1977 Aspen (TV seriál)
1976 Captains and the Kings (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky